Det ska börjas i tid

Det ska börjas i tid

Var ute och gick och kom förbi en lekplats där jag bland annat fann något som liknade ett utegym med maskiner som den på bilden ovan anpassade för barn. Det fick mig att tänka på min fars eviga tjat om hur viktigt det var att jag tränade, och då gärna genom hårt fysiskt arbete. Tyvärr tyckte jag inte då att det var så kul att arbeta i skogen eller vara ute och springa (min far gillade långdistanslöpning).

Men så här i efterhand är jag glad att min far så till att jag var fysiskt aktiv och på så sätt byggde upp en bra grundfysik.

Det som jag däremot har kommit på i efterhand är att det viktigaste är att man har kul med sin träning, att man verkligen ser fram emot sitt nästa träningspass. Oavsett vilken typ av träning det är. Detta leder mig in på mitt andra motto som  är att all träning är bättre än ingen träning, för det är detta motto tillsammans med vikten av att man tycker att det är kul, som genomsyrar hela min hållning till hälsa. Både när det kommer till kosten, samt den fysiska och mentala biten.

Jag vill också tillägga att med ”det är viktigt att börja i tid” syftar jag inte så mycket på en persons fysiska ålder, utan istället på att man inte ska skjuta upp ett beslut om att göra hälsosamma livsstils förändringar på framtiden.HELLSING OVA SERIES OST BLACK DOG サントラ CD 新品
###?ノーリツ 高効率ガスふろ給湯器【GT-C206AWX-L BL】PSアルコーブ設置形 スタンダード(フルオート) エコジョーズ 設置フリー形 20号
アコーデオンドア!トーソー アコーデオンドア クローザ エクセル TD-5024〜TD-5027 ジェイトーン
【第2類医薬品】単品よりも30%お得!JPS-14 五苓散料(ごれいさん)エキス錠 200錠×12個セット
10個セット 洋陶オープン グランシェフ INF27.5cmプレート(GL) [ 27.5 x 2.5cm ? 内 φ18.2cm ] 料亭 旅館 和食器 飲食店 業務用
【7年保証付】 【ノーリツ エコジョーズ ガス給湯器】 【リモコンセット RC-J101PEインターホン付】 GT-C166SARX BL 16号 オート 据置形 ガスふろ給湯器
タグホイヤー フォーミュラ1 クロノグラフ キャリバー16 CAU2011.BA0873 SS セラミック グレー 自動巻き メンズ 腕時計 SAランク【中古】
【FLIR(フリアーシステムズ)】3インチタッチパネルスクリーン 赤外線サーモグラフィ 「フリアーC2」
パナソニックエイジフリーライフテック 木製ポータブルトイレ 家具調トイレ〈座楽〉シャワポット ひじ掛け昇降 PN-L21525【代引不可】
【訳あり】グッチ/GUCCI ITEMS2つ折り長財布 245908 FU49N 1000