PT-Online

PT-ONLINE

Vi erbjuder personlig träning på nätet! Det innebär att du tränar på egen hand där det passar dig, men får hjälp av oss med planering, kostrådgivning, coachning och uppföljning. Så oavsett var du är kan du ta del av vår kompetens så att du kan nå dina mål samt få ett hälsosammare och starkare liv.Erbjudande

Fördelar med PT-online

Bättre resultat: Genom att det sker på dina villkor i en miljö där du känner dig trygg så ökar förutsättningarna för att du ska lyckas långsiktigt. Och när du behöver stöd finns vi där för dig genom Facetime, telefon eller Skypesamtal.

Spara tid: Du sparar tid då du själv bestämmer när och var du tränar. så om du är på jobbet, hemma eller på semester så är vi alltid med dig.

Det behövs inget gymkort: Givetvis gör vi upp träningsprogram för gym också, men ifall du vill så kan du träna hemma, helt på egen hand. Du väljer vilken typ av träning som passar dig så anpassar vi träningen utifrån det.

Spara pengar: PT-online ger dig alla fördelar av personlig träning men till ett riktigt bra pris. Detta då vi sköter all planering och peppning men själva träningen utför du på egen hand.

Vi Designar en träningsplan utifrån dina behov: Av erfarenhet vet vi att alla människor behöver individuellt anpassad coaching för att nå sina mål. Detta tar vi självklart med oss genom video eller telefonsamtal.

Uh, oh! Looks like we've hit a road block

Following requirement(s) are not met, I can not continue. 🙁

  • - PHP extension mcrypt is not enabled on server.