Kristoffer Blomqvist

Kristoffer har arbetat med personlig träning och hälsa sedan 2009. Han har en BA. in Global Nutrition and Health från Metropolitan University College i Köpenhamn och en bakgrund från styrkelyft och Athletic Fitness

Kristoffer förespråkar en holistisk tillgång till hälsa och en plantbaserad kost. Det perfekta valet för dig som vill skapa en ny hälsosam livsstil.

 

Rekommendationer

Kristoffer is a dedicated personal trainer & coach, who always makes sure his clients get the most out of each session. I would highly recommend him as a personal trainer!

Nikán Zarghani

 

”Efter en konsultation och fitness test verkade Kristoffer förstå direkt vad jag ville få ut av min träning. Han är både inspirerande och väldigt kunnig. Efter bara några månader ser jag tydligt resultaten av min träning och jag ser verkligen fram emot mina träningspass.”

Richard Sweeney

 

”Jag kan bara rekommendera Kristoffer. Genom hans goda råd och hjälp med att lägga upp ett träningsschema och kost-analys, förbättrade jag min träningsteknik samt  lärde mig att äta korrekt. Förutom fakta så som vad mitt kaloriintag borde ligga på gav han mig handfasta råd, både muntligt och i skrift, om vad, när och hur mycket jag skulle äta och träna. Kristoffer har hjälpt mig att få bättre kunskap och ny motivation i min träning. Och jag rekommenderar honom till alla som vill ta sin träning till en ny nivå ”

Ernesto Prosperi