Erik Altenstam

Jag heter Erik Altenstam, är 31 år gammal och har ca 1500 träningsstimmar med en rad olika klienter bakom mig. Jag är utbildad beteendevetare från universitet, samt personlig tränare och elittränare från Scandinavian top athletic center.

 

Jag riktar mig till dig som vill utvecklas i din träning oavsett om det handlar om att orka bära hem kassarna från ICA eller att förbättra din tid på Vasaloppet. Jag tar fasta på dina mål och anpassar träningen därefter.

Mitt arbetssätt vilar på 3 ben där jag anser att samtliga 3 är viktiga att hitta balans mellan för att vi ska må bra och kunna se resultat av vår tärning.

  1. Hitta rätt träningsform för dig som gör att du tycker att träningen är rolig, ger resultat och ger dig den energi du behöver för att fungera i vardagen.
  2. Hantera livsstilsfrågorna såsom, sömn, stress, återhämtning.
  3. En sund kost som gör att du känner dig mätt och stark i ditt dagliga liv och kan prestera på träning och i vardagslivet.

När vi hittar balans mellan dessa har vi skapat ett bra grund för en stark och hälsosam kropp.

Jag ser fram emot att hjälpa dig med din träning,kost och livsstil.

Boka gärna in en kostnadsfri konsultation där vi träffas och går igenom dina mål och där jag beskriver hur jag skulle kunna hjälpa dig mot dessa.